суббота, 19 марта 2011 г.

Програма-тест

Я, ТИ, МИ?
Стратегії конфліктної поведінки.

Дану програму складено на мові РНР за допомогою DevelStudio.
Ця програма слугує додатком до моєї курсової роботи.
Завантажити тест. Скачати тест. Безкоштовно
Доповнена версія знаходиться за цим посиланням



За бажанням ви можете безкоштовно завантажити та пройти тест.
Після проходження тесту ви отримаєте докладну інформацію про вашу стратегію конфліктної поведінки.

Завантажити тест безкоштовно

Їх всього існує 5:


Тип "Черепаха":
Стратегія відходу під панцир, тобто відмови як від досягнення особистих цілей, так і від орієнтації на сприятливі взаємини з оточуючими.

Тип "Акула":
Силова стратегія. Для прихильників цієї стратегії цілі дуже важливі, взаємини - ні. Їм не важливо, чи люблять їх. Вони вважають, що конфлікти вирішуються лише виграшем однієї зі сторін і програшем іншої.

Тип "Ведмежа":
Стратегія згладжування гострих кутів. Взаємини важливі, цілі - ні. Такі люди хочуть, щоб їх приймали, любили, заради чого жертвують цілями.

Тип "Лисиця":
Стратегія компромісу. Помірковано важливі й цілі, і взаємини; такі люди готові відмовитися від частини цілей, щоб зберегти взаємини.

Тип "Сова":
Стратегія відкритої й чесної конфронтації. Цінують і цілі, і взаємини. Відкрито визначають позиції й шукають вихід у спільній роботі з досягненням мети, прагнуть знайти рішення, які задовольнять усіх учасників.

Завантажити тест безкоштовно


Призначення тесту:

Використання діагностичного матеріалу у формі метафор (приказки, усталені істини) спрямоване на зниження стереотипів, самоідеалізації, квазівідповідей. Ця методика орієнтована на виявлення найпоширеніших стратегій у конфліктних ситуціях: стратегію досягнення егоцентричних (особистих) цілей і стратегію збереження сприятливих міжособистісних відносин. За свіввідношенням цих двох стратегій у поданій методиці виділено п'ять метафоричних стратегій.


Інструкція до проходження тесту:

Вам буде дано незвичайне завдання. Воно полягає в оцінці ступеня використання запропонованих приказок у своїй поведінковій практиці. У ході роботи варто дотримуватися правила: не інснує поганих або гарних відповідей, а існують реальні, найбільш уживані в тих чи інших життєвих ситуціях. Дотримуючись цього правила, вказуйте одну, з трьох відповідей: "Так", "Ні", "Важко відповісти". До останньої форми відповіді намагайтеся вдаватись у виняткових випадках.

Скачати тест безкоштовно

Комментариев нет:

Отправить комментарий